biogirlsagendafotomediamuziekcontacthistorynieuws
05 04 15
To Hellendoorn and back!
Een uitverkochte Lantaarn, een vrolijke puinhoop op het podium, publiek dat alles meezingt en natuurlijk onze lieve vrienden Rob en Brendi Telgenkamp. Zonder hun hadden wij nooit Hellendoorn leren kennen. Rob is niet voor niets daar Man van het Jaar geworden. Onze toegift was dan ook een ode aan hen. Rob werd door alle Girls toegezongen en de tulpen van Brendi vlogen als pijltjes de zaal in. Het podium werd een grote tulpenbrij, een wonder dat we niet en masse in de smurrie ten onder zijn gegaan. Inge en Fre zaten bij Crying als een Siamese tweeling aan elkaar vast toen de netkous van Inge in de riem van Fre bleef steken. Vooral huilen van het lachen dus. Miekes vertolking van Oerend hard blies het dak van de Lantaarn af. 
Nog twee te gaan....


02 03 15
Zeist en Zoetermeer groot succes!

De eerste optredens van onze afscheidstour zijn achter de rug. In De Peppel in Zeist werd het spits afgebeten. Een mooi verslag hierover kun je zien op Cultuurpodium Online
Een week later werd De Boerderij in Zoetermeer op z'n kop gezet. Foto's, video, interview en verslag zie je bij The Blues Alone04 02 15
Repetities afscheidstour
Voor de laatste nootjes studeren we nog een paar mooie nieuwe nummers in. Liedjes over afscheid maar met een hele vette knipoog. En onze dansschoenen moeten ook weer uit de kast!

01 12 14
Eerste data afscheidstournee bekend
Op 14 februari 2015 beginnen de Girls in De Peppel in Zeist aan hun afscheidstournee die zal eindigen op 18 april in Paradiso, Amsterdam. De eerste boekingen zijn binnen, kijk in de Agenda voor meer info.

21 02 14
Girls 25 jaar en afscheidsconcert in Paradiso op 18 april 2015
Na 25 jaar gaat Nederlands meest roemruchte vrouwenband stoppen met live optreden. Het afscheidsoptreden zal op 18 april 2015 in Paradiso zijn. Hierbij zal iedereen die ooit met de Girls heeft opgetreden voor worden uitgenodigd om nog een keer met hun op het podium te staan. Garantie voor een groot feest!

Voor het afscheidsoptreden doen de Girls nog een klein exclusief tourtje begin 2015. Tourschema volgt!

23 02 12
Too late to stop now 2 op woensdag 7 maart a.s. in Desmet
woensdag 7 maart
aanvang 21:00 uur
Desmet Studio's
Plantage Middenlaan 4a
1018 DD Amsterdam
020 - 521 7100
info@desmet.tv
Kaarten à 15 euro te bestellen op www.desmet.tv/girls

19 12 11
It's Too Late To Stop Now!

Toen Keith Richards in een interview werd gevraagd wanneer de Rolling Stones er mee zouden stoppen, gaf hij als antwoord: "It's too late to stop now."

Onder dit motto geeft de band Girls Wanna Have Fun een paar exclusieve optredens in Desmet Studio's in Amsterdam, waarvan de eerste op woensdag 11 januari 2012.

Na ruim 21 jaar, waarin de dames op de meeste poppodia, theaters en festivals in het land speelden, laten de Girls zien dat er voor hen nog altijd geen stoppen aan is. Ondanks alle afzonderlijke drukbezette agenda's vinden de Girls toch weer tijd om met elkaar op de bühne te staan, wat op zichzelf al aanleiding genoeg is voor een feestje. In Desmet Studio's zal er nieuw repertoire tezamen met hun eigen "all time favorites" worden gespeeld, en zoals altijd is het vooral de fun waar het om draait.

De complete live band met: Astrid Akse, Inge Bonthond, Neel van der Elst, Joyce Grimes, Mandy Hopman, Manuëla Kemp, Monique Klemann, Suzanne Klemann, Dalâl Marouf, Lies Schilp, Robbie Schmitz, Frédérique Spigt, Marianne Stel, Mieke Stemerdink en Janice Williams.

woensdag 11 januari
aanvang 20:30 uur
Desmet Studio's
Plantage Middenlaan 4a
1018 DD Amsterdam
020 - 521 7100
info@desmet.tv
Kaarten à 15 euro te bestellen op www.desmet.tv/girlsBloemendaal 17 06 11
Gastgirls in Bloemendaal
Bij ons optreden in het mooie openluchttheater Caprera in Bloemendaal hebben we twee geweldige zangeressen te gast. Het zijn Lucretia van der Vloot, bekend van o.a. Big Black & Beautiful en Janne Schra die met haar band Room Eleven een aantal grote hits scoorde.

Amsterdam 09 12 10
EXTRA EXTRA - GIRLS IN PANAMA* - EXTRA EXTRA - 22 december
Op woensdag 22 december wordt het jaarlijkse concert van Lois Lane in Panama* dit keer gedaan door alle Girls. Ook zullen er een paar speciale gasten met de Girls op het podium staan. Details volgen.
Check de site van Panama op http://www.panama.nl/tickets/home.php

Amsterdam 29 06 10
Girls kampioen!
Onder de bezielende leiding van coach Jeroen den Hengst, vriend van Monique en tevens vader van onze sterspelers Marius en Merel, versloegen de Girls achtereenvolgens Mathilde Santing, Paradiso en de Band Zonder Banaan. In de bloedstollende finale stonden de Girls tegen Het Orgel die in de laatste minuut de gelijkmaker scoorden; het werd 1-1. Bij de zenuwslopende penalty's schoot Merel met een verlossend schot de Girls naar de zege. Volgend jaar gaan de Girls voor de fles. Deze troostprijs voor het laatst geëindigde team, een magnumfles bubbles, gaat ieder jaar steevast naar The Scene. De Girls zullen volgend jaar hun uiterste best doen om ook deze prijs binnen te slepen.Hulde aan onze mannen Jeroen, Tjerk, Rob en Wouter en aan onze stoere kids Marius, Merel, Bartje, Russel, Arthur, Jesse en Floris.Amsterdam 16 05 10
Girls aan de bal 2010
Op zondag 13 juni geven de Girls weer acte de présence tijdens het 'De Dijk voetbaltoernooi' om zich te meten met de teams van De Dijk, The Scene, Van Dik Hout, Acda en de Munnik, Mathilde Santing, Ellen ten Damme en Paradiso. Na het behalen van de 4e en 7e plaats in voorgaande edities, gaan de Girls dit jaar voor de Cup-winst, onder de bezielende en strategische leiding van coach Jeroen den Hengst. Met extra afleidingstaktieken als roze kniekousen en de yell 'waar is mijn sport-BH' lijkt niets ze in de weg te staan om de tegenstanders letterlijk uit het veld te slaan en de felbegeerde trofee binnen te slepen! Lees binnenkort op de site of ze geslaagd zijn in hun missie...Amsterdam 01 03 10
Girls bij Awick
Op maandag 1 maart en dinsdag 2 maart zijn de Girls te zien bij "Awick" op de Amsterdamse lokale zender AT5. Het programma is van 21.15 tot 21.30 uur. In de eerste aflevering ontvangt Manuëla interviewer Frank Awick bij haar thuis. In aflevering 2 op dinsdag neemt ze hem mee naar de soundcheck van de Girls in de Kleine Komedie.

Amsterdam 25 02 10
Meer foto's
Tekst en foto's van Mieke Kreunen op www.cultuurpodiumonline.nl/2010-02-19

Amsterdam 18 02 10
Foto's van de show
Op www.cultuurpodium.nl vind je een leuk stukje van Sarah Ringoet met een aantal foto's van de show in de Kleine Komedie in Amsterdam gemaakt door Hans Speekenbrink. Meer foto's van Hans vind je op de fotopagina.

Amsterdam 16 02 10
De tour is begonnen!
Na een paar try-outs is de nieuwe theatershow van GWHF op 15 februari in de Kleine Komedie in Amsterdam in première gegaan. Zoals je uit de naam al kunt opmaken was het een hele puzzel om alles en iedereen op het podium te krijgen. Een groot compliment dan ook aan onze crew die ervoor heeft gezorgd dat alles goed ging. Want ondanks een paar botsingen verliep de show vlekkeloos en konden we na afloop trots zijn op onszelf. Natuurlijk is dit uitbundig gevierd met champagne, taart en denderende samenzang. En we hebben nog een hele tour voor de boeg!

Amsterdam 20 01 10
Extra voorstelling op Valentijnsdag!
Wegens groot succes is er op zondag 14 februari een voorstelling in de Kleine Komedie in Amsterdam bijgekomen. Om 15.00 uur begint deze matinee. En om vast een tipje van de sluier te lichten, de show is bij uitstek geschikt voor Valentijnsdag!

Amsterdam 30 10 09
Mandy vervangt Tessa
Tessa heeft besloten met Edwin Evers op tournee te gaan naar de Olympische Spelen in Vancouver. Zij kan daarom helaas niet met de theatertour meedoen. Tessa wordt  vervangen door drumster Mandy Hopman.Mandy speelt in de band Kong en ook in Roxxy, de band van Dalâl en Janice. Zij heeft al eerder Tessa vervangen bij GWHF.

Amsterdam 11 10 09
Nieuws van Lies
Op 27 september werd ik 50. Op die dag was ik met Het Goede Doel in Curaçao. In het geheim organiseerden, Maan, Jolanda, Robbie, mijn moeder en vriend Jan een feest. Een dag nadat ik weer thuis was werd ik door Robbie meegenomen voor een “etentje” in café/restaurant “1890”. Daar werd ik totaal verrast door 50 vrienden waaronder alle Girls, Gruppo Sportivo- en Wild Romance bandleden, familie en geliefden. What a surprise! Vooral de (oude?) taart met suikerzoete foto viel zeer in de smaak. Hulde!

Lies 50

Een verslag met foto’s kun je lezen op www.dehaagsebom.nl

Amsterdam 25 09 09
Nieuws van Maan
De zomerstop is bijna ten einde. Straks moeten we flink aan de slag. De besprekingen en repetities voor de nieuwe theatertour zijn zo zoetjes aan begonnen. Maar ik heb niet stilgezeten! Op 12 september ben ik op een prachtig, klein Grieks eiland getrouwd met mijn lief Tjerk Lammers.
We hebben er, samen met 25 vrienden, een onvergetelijke week van gemaakt.
Nu ga ik dus als getrouwde 'Girl' door het leven, maar ook naast mijn heerlijke echtgenoot 'Rock 'n Roll' ik gewoon verder met de meisjes.


foto: Albert Den Iseger

Amsterdam 31 08 09
Vernieuwde website
Welkom op onze vernieuwde website. Hierop kun je naast foto’s, filmpjes en muziek alles vinden over onze optredens. De tourlijst voor de theatertour 2010 is nu compleet en die vind je in de agenda. Ook kun je een berichtje in het gastenboek achterlaten.
Een driewerf hulde voor Robbie die onze website ontworpen heeft. Wil je meer weten over Robbie’s werk als graphic designer, neem dan contact op met info@girlswannahavefun.nl
Veel dank ook aan Francois Morfouace voor het bouwen, adviseren en meedenken.  
Have fun!

Amsterdam 16 06 09
Superband!
Astrid en Tessa hebben een nieuwe band, samen met Phaedra Kwant.
Kijk op www.mcchicks.nl

Den Haag 16 06 09
Regatta in Scheveningen
De Haagse Nachtburgemeester Rene Bom doet op www.dehaagsebom.nl verslag van het Girlsoptreden op de North Sea Regatta in Scheveningen.

Amsterdam 16 06 09
Girls aan de bal
De Girls worden 8e in het De Dijk voetbaltoernooi en verslaan daarmee The Scene en De Dijk! Hulde!